de Fotograafimage Al sinds mijn jeugd ben ik gepassioneerd door de wondere wereld van fotografie. Ik herinner nog mijn eerste eigen kamera (Een Minolta Dynax 3xi) die ik overal meenam om vast te leggen wat er rondom me gebeurde. Zoveel jaar later is deze passie nog verder uitgegroeid en ben ik 5 jaar geleden aan een kunstfotografsche opleiding begonnen aan de Kunst Academie van Temse, waar ik dit jaar afstudeer. Deze opleiding heeft mijn passie nog meer versterkt en me geleerd hoe schoonheid in al zijn vormen vast te leggen, zowel op locatie als in de studio. Ik merkte dat de mensen mijn beelden meer en meer konden smaken en ben in oktober 2010 gestart met Studio 68.

Ik richt me vooral op de kunstfotografische fotografie (Fine Art, Zwangerschap, Conceptueel werk, Glamour) maar doe ook trouwreportages, communiereportages, gezinshoots, portfolio's, bedrijfsfotografie (website, evenementen), ..... kortom alles waar ik achter kan staan.

Ik werk steeds met een "Toestemming tot nemen van beelden" bij modellen jonger dan 18 jaar, getekend door een van de ouders of voogden en bij Fine Art fotografie. Bij modellen jonger dan 18 jaar heb ik graag ook een van de ouders of voogden aanwezig op de shoot.image
image